PKS- Hirvilauma 4-4 (1-1,1-2,2-1)

Taru hockeyn edustusjoukkue aloitti tämän kauden urakkansa miesten länsirannikon 3. divisioonassa syyskuun viimeisenä lauantaina. Ensimmäisessä ottelussa vähälukuinen hirvilauma kärsi kirvelevän 1-4 tappion Parsportia vastaan. Viime viikonloppuna Hirvilauma avasi sunnuntaina kauden pistetilinsä hakemalla 4-4 tasapelillä pisteen Paimiosta. Hirvet olivat ensimmäisen erän pinteessä, mutta maalia vartioinut Jani Myllyniemi oli kuin betonia. Hirvilauma aloitti kuitenkin maalinteon ajassa 06.14, kun Kustaa Siikarla sivalsi tulisen lämärin kotijoukkueen verkkoon. PKS tuli tasoihin erän lopussa ja toiseen erään lähdettiin tasalukemissa 1-1.

Toisessa erässä Hirvilauma oli selkeästi kuskin paikalla. Hirvilauma oli löytänyt erätauolla lääkkeet Paimion rynnistyksen tukahduttamiseen ja vierailijajoukkue alkoi erän edetessä viemään ottelua yhä enemmän. Kolmanteen erään lähdettiin lukemissa 2-3, kun Volter Timonen ja Miikka Ranki osuivat kehikoiden väliin siirretyn rangaistuksen ja ylivoimapelin aikana.

PKS tuli tasoihin aivan kolmannen erän alussa ylivoimalla. Tasatilanne ei kuitenkaan kauaa kestänyt, kun Tuomas Tilkanen upotti tarkan rannelaukaksen ajassa 44.20 kotijoukkueen maalivahdin taakse ylivoimalla. Loppuerä väännettiin tasaisesti ja paikkoja oli puolin ja toisin, mutta valitettavasti PKS tasoitti tilanteen 6 minuuttia ennen päätössummeria. Tasanumerot 4-4 jäivät myös ottelun lopputulokseksi. Hirvilauman otteista jäi kuitenkin varsin positiivinen fiilis ja Hirvilauman peli alkaa asettumaan halutulle tasolle.

Ottelun tärkein pelaaja oli selkeästi ja yksinoikeutetusti huippupelin pelannut Jani Myllyniemi