LuKi-82 – Taru Hockey 4-1 (2-0, 2-0, 0-1)

Voi yksinäisen miehen viedä marraskuu, lauloi Miljoonasade aikanaan. Joko marraskuun synkkyys tai lukuisat muut syyt olivat verottaneet lauantaina myös Hirvilaumaa, kun joukkue lähti puolityhjällä linja-autolla pimeälle ja räntäsateiselle matkalle kohti Luvian vierasottelua. Valkeutta ei ollut luvassa perilläkään, sillä hallista oli valot pois ja vieraskopissa lämpöasteita noin +10. Hallin valot saatiin kuitenkin päälle alkulämmittelyyn mennessä ja itse ottelun alkaessa oli myös hirvilauma valmiina. Kahden maalivahdin ja 10 kenttäpelaajan kokoonpanolla otteluun luistellut hirvilauma oli päättänyt myydä nahkansa kalliilla sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvalle Luvian Kiekko -82:lle.

Täydellä kokoonpanolla operoinut isäntäjoukkue hallitsi peliä selkeästi ottelun alusta loppuun saakka, mutta hirvilauma pani rajusti kampoihin puolustamalla omaa maalia sitkeästi. Kahdella kentällisellä pelaaminen on kuluttavaa ja väsymyksen käydessä kovaksi, nousee väsy usein myös korvien väliin. Pienet nukahdukset ja merkkausvirheet johtivat isäntien maaleihin, joita syntyi yhteensä 4 kappaletta kolmanteen erään mennessä. Viimeisessä erässä hirvilauma teki 4-1 maalin, voittaen viimeisen erän 1-0. Jääkiekossa ei valitettavasti erien voitoista pisteitä jaeta, joten molemmat sarjapisteet jäivät Luvialle maalein 4-1. Kiitoksena hyvästä taistelusta sai joukkue pestä tappion karvaan kalkin jääkylmän suihkuveden alla. Vastoinkäymiset ovat joukkueurheilun suola ja sokeri, sillä jaettuna kurjemmatkin asiat on helpompi sietää ja parhaimmillaan ne kääntyvät hurtiksi huumoriksi.

Tappiosta huolimatta hirvilauma jatkaa  siis eteenpäin vahvempana ja joulukuussa on luvassa vielä kaksi tiukkaa kamppailua, kun ensi viikonloppuna kamppaillaan Paraisilla. Vuoden viimeinen ottelu pelataan Tarvasjoella 14.12 klo 15.00 ja ottelussa on paikalla live-bändi, joka soittaa musiikkia ennen ottelua, sen aikana ja vielä hetken jälkeenkin. Ottelun aikana on myös glögi- ja piparitarjoilu, liput